Het bandentestcentrum in Jakarta is het eerste private bandentestcentrum in Indonesië. Het bedrijf biedt bandenfabrikanten en bandenim- en exporteurs alle tests die nodig zijn om te kunnen voldoen aan de internationale richtlijnen.

De bouw van het bandentestcentrum volgde op het besluit van het Indonesische ministerie van industrie om een regelgeving in te stellen dat de banden van de verschillende voertuigklassen verplicht moeten voldoen van de SNI richtlijn (Indonesian National Standard). Door deze regelgeving ontstond op de nationale markt behoefte aan verdere testcapaciteit.

Met het nieuwe testcentrum beschikt de TÜV Rheinland Indonesia nu over een testcapaciteit met een oppervlakte van in totaal 390 vierkante meter.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding