De awards die behoren tot deze online publieksprijs worden woensdag 14 november uitgereikt aan de – volgens het Nederlandse publiek – beste en meest populaire websites.

Het Nederlandse publiek beoordeelde in 22 categorieën haar favoriet op inhoud, navigatie en ontwerp. Dat resulteerde in per categorie in een top vijf. Per categorie zijn er twee prijzen: Beste Website voor de site met de hoogste kwaliteitsscore en Meest populaire Website voor de site met de meeste stemmen. Dit jaar bracht het Nederlandse publiek 663.160 stemmen uit op www.websitevanhetjaar.nl. Het onderzoek is een initiatief van MetrixLab en Emerce en werd voor het elfde achtereenvolgende jaar in ons land gehouden.  Eerdere winnaars waren onder andere Tweakers, Buienradar, YouTube, Funda, ING, Google en UitzendingGemist.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding