Door de economische omstandigheden staan veel ondernemers uit de branche voor belangrijke keuzes. Zijn we een premiummerk of een prijsvechter? Blijven we zelfstandig of gaan we fuseren? Welke richting kiezen we en hoe blijven we onderscheidend in een moeilijke markt? Over dit vraagstuk vindt een debat plaats met onder anderen Edgar Brauckmann van Vakgarage Brauckmann, Karel Hol van Autobedrijf Karel Hol en Theo Mulder van Bangarage. Wouter de Vries, schrijver van managementboeken en de bestseller Blauwe Bananen, geeft een presentatie over klantgerichtheid en hoe een ondernemer onderscheidend kan zijn. Dagvoorzitter is Gwen Jansen.

Locatie van het Automotive Event 2012 is Congrescentrum ReeHorst in Ede. De ontvangst is vanaf 15.00 uur, het programma begint om 15.30 uur. Rond 18.00 uur is de afsluiting van het officiële programma en  kunnen bezoekers bijpraten tijdens de borrel en het buffet.

Aanmelden kan op www.centraalbeheer.nl/automotive-event.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding