Over drie jaar bereikt de stroom van kleine, fiscaal gestimuleerde auto’s iedere werkplaats, dealer én universeel. Is er dan nog geld te verdienen in de werkplaats? Want op deze categorie auto’s zijn de marges een stuk dunner bij verkoop én bij reparatie of onderhoud.

Directies en managers in de automotive aftersalesmarkt kunnen zich op 4 december laten bijpraten over de belangrijkste trends, ontwikkelingen, kansen en bedreigingen op het gebied van de tweedehands auto. Extra element: de belangrijkste resultaten uit het Nationaal Occasion Onderzoek. Het NOO vindt plaats in samenwerking met dataprovider VWE. Het volledige cijfermateriaal van het NOO krijgen de deelnemers mee naar huis.

Dagvoorzitter is Bertho Eckhardt, sinds kort oud-voorzitter van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. De sprekers zijn Olaf de Bruijn (Algemeen Directeur RAI Vereniging), Michel Corveleijn (Managing Director VWE), Arie de Jong (Algemeen Directeur ARN) en Luc van Bussel, ceo The AlwaysBeMobile Company, Rob Henneveld van Global Automotive Consultancy, Marcel Streppel (Doyen), Marien Kreuger (Arval), Jan Wouters (AutomotiveNL), Peter Groftehauge van Autorola en Theo Hendriksen van Automotive GFK. Zij geven een overzicht van trends en ontwikkelingen op gebied van occasionbeleid en een actueel overzicht van kansen en bedreigingen in de sector. Net als vorig jaar is kasteel De Vanenburg in Putten het sfeervolle decor. 

Op de dag zelf is er ruim gelegenheid voor netwerken. Inschrijven kan op http://www.automobielmanagement.nl/dba2012/informatie.php.