Autoprof Gorinchem 2013 al voor 85 procent volgeboekt

Nu de AutovakRAI 2013 bij gebrek aan inschrijvingen is afgeblazen, dringt zich de vraag of wellicht ook de komende Autoprof/Schadeherstel Gorinchem te weinig exposanten trekt. “Het antwoord is nee”, zegt organisator Geert Huising.

Desgevraagd meldt hij dat de beurs intussen voor 85 procent gevuld is. Gezien dat tussenresultaat en de tijd die nog te gaan is tot februari, verwacht hij uitverkocht te raken, net als gebeurde bij editie 2012.

De Evenementhal Gorinchem herbergt 6500 vierkante meter standruimte. Tot de inschrijvers behoren wederom de nodige grossiersorganisaties, onderdelen-, lakken- en equipmentleveranciers. De variatie aan deelnemers is volgens Huising "tekenend voor de groei die deze beurs heeft doorgemaakt."

De komende uitvoering van ‘Gorinchem’ (5 t/m 7 februari) kent voor het eerst online registratie voor bezoekers. Kreeg men voorheen een entreebewijs zonder meer toegestuurd via relaties en vakbladen, tegenwoordig geldt online aanmelden als voorwaarde om een toegangskaart (kosteloos) te ontvangen. De Autoprof/Schadeherstel-beurs in de Evenementenhal Hardenberg hanteerde medio oktober als eerste deze procedure. De strengere selectie aan de poort heeft aan de bezoekerszijde het beoogde effect gehad, zegt Huising. "Er zijn goede kwalitatieve resultaten gehaald."

De regionale vakevenementen in Hardenberg, Gorinchem en Venray (11 t/m 13 december a.s.) staan bekend als laagdrempelig, met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Deelnemen is mogelijk vanaf 1200 euro, inclusief standbouw, verlichting, catering en uitnodigingsservice.

Autoprof Gorinchem 2013 al voor 85 procent volgeboekt - Automobielmanagement.nl

Autoprof Gorinchem 2013 al voor 85 procent volgeboekt

Nu de AutovakRAI 2013 bij gebrek aan inschrijvingen is afgeblazen, dringt zich de vraag of wellicht ook de komende Autoprof/Schadeherstel Gorinchem te weinig exposanten trekt. “Het antwoord is nee”, zegt organisator Geert Huising.

Desgevraagd meldt hij dat de beurs intussen voor 85 procent gevuld is. Gezien dat tussenresultaat en de tijd die nog te gaan is tot februari, verwacht hij uitverkocht te raken, net als gebeurde bij editie 2012.

De Evenementhal Gorinchem herbergt 6500 vierkante meter standruimte. Tot de inschrijvers behoren wederom de nodige grossiersorganisaties, onderdelen-, lakken- en equipmentleveranciers. De variatie aan deelnemers is volgens Huising "tekenend voor de groei die deze beurs heeft doorgemaakt."

De komende uitvoering van ‘Gorinchem’ (5 t/m 7 februari) kent voor het eerst online registratie voor bezoekers. Kreeg men voorheen een entreebewijs zonder meer toegestuurd via relaties en vakbladen, tegenwoordig geldt online aanmelden als voorwaarde om een toegangskaart (kosteloos) te ontvangen. De Autoprof/Schadeherstel-beurs in de Evenementenhal Hardenberg hanteerde medio oktober als eerste deze procedure. De strengere selectie aan de poort heeft aan de bezoekerszijde het beoogde effect gehad, zegt Huising. "Er zijn goede kwalitatieve resultaten gehaald."

De regionale vakevenementen in Hardenberg, Gorinchem en Venray (11 t/m 13 december a.s.) staan bekend als laagdrempelig, met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Deelnemen is mogelijk vanaf 1200 euro, inclusief standbouw, verlichting, catering en uitnodigingsservice.