Naar aanleiding van de recente onrust vroeg AM de webbezoekers om hun mening. Lijdt de autobranche grote schade door de belastingvrijstelling of niet? Bijna driehonderd mensen brachten hun stem uit, verdeeld over ‘eens’ (44 %), ‘oneens’ (53 %) en ‘geen mening’ (3 %).

De nieuwe stelling betreft de AutoRAI. Na twee eerdere edities die aanmerkelijk minder bezoekers en deelnemers trokken, is nu besloten editie 2013 niet te houden. In het huidige economische klimaat vinden veel merkimporteurs de uitgavepost onverantwoord hoog. De crisis lijkt echter voorlopig nog een tijd aan te houden. En via internet kan de liefhebber alle nieuwtjes al thuis of onderweg bekijken. Dus is het de vraag of de beurs überhaupt ooit nog plaatsvindt. Wat denkt u?

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding