Tijdens de beurs Auto Professioneel & Schadeherstel te Gorinchem organiseert Automobiel Management, in samenwerking met beursorganisator Evenementenhal, een Executive Programma (6 februari) met ondermeer Huub Rothengatter, ex-Formule-1 coureur.

"Een ex-Formule 1-coureur als aanjager van elektrisch rijden. Sommige mensen denken dat ik bekeerd ben, maar dat is niet zo: elektrisch rijden is als duurzame vorm van mobiliteit absoluut de toekomst. De verbrandingsmotor gaat echt niet verdwijnen, maar binnen het Nederlandse en Europese wagenpark is volop ruimte voor elektrische auto’s."

Huub Rothengatter was na zijn F1-carrière – beste prestatie 7de in de GP van Australië 1985 – manager van Jos Verstappen en is tegenwoordig actief als ondernemer met www.EVBox.com, een 100 procent Nederlandse producent van oplaadstations voor elektrische voertuigen.

Kijk voor meer informatie, aanmelden en de overige sprekers op:

http://www.automobielmanagement.nl/executive/aanmeldformulier.php

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding