Elke website geeft antwoord op een andere vraag van de consument. Het lanceren van verschillende portalen moet zorgen voor meer bezoekers en, vanwege de onderlinge koppeling, een hogere ranking in zoekmachines. Binnenkort lanceert BesteGarage.nl ook de mogelijkheid voor autobedrijven om hun occasions te presenteren. Met het oog daarop wordt een partnership gesloten met een bestaande partij.

De garages die op de website geregistreerd zijn geven zelf aan op welke platformen ze gepromoot worden. "Wij vinden het belangrijk dat iedere ondernemer en onderneming zelf regisseur is van zijn succes", aldus Robin van Koppen, Technisch directeur BesteGarage.nl. De website trekt maandelijks ruim 25 duizend unieke bezoekers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding