Poll AM: malaise woningmarkt baat autoverkoop niet

De autoverkoop in Nederland profiteert niet van de malaise op de woningmarkt, denkt 85 procent van de stemmers op de AM-poll over dit onderwerp.

9 procent denkt juist het tegendeel, terwijl 6 procent opteerde voor ‘weet niet’. In het Verenigd Koninkrijk legde de Society of Motor Manufacturers and Traders SMMT onlangs juist wél een verband tussen de opkrabbelende autoverkoop en de treurig stemmende huizenverkoop. Mensen die weten dat ze hun huis toch niet kwijtraken, besteden hun verhuismiddelen dan maar aan een auto, was de redenering.

Tijd voor een nieuwe poll, en wel over het Chinese automerk Qoros. Op de volgende week (7 maart) startende Autosalon van Genève debuteert de fabrikant in Europa met een productieauto en twee conceptauto’s. De nieuwkomer claimt modern Duits design, veiligheid van topniveau en de hoogste productie- en kwaliteitseisen. Gaan de overige merken en hun dealers last krijgen van Qoros? U mag het zeggen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Eerst kijken dan (misschien)kopen

Geplaatst door: Marcel op
Poll AM: malaise woningmarkt baat autoverkoop niet - Automobielmanagement.nl

Poll AM: malaise woningmarkt baat autoverkoop niet

De autoverkoop in Nederland profiteert niet van de malaise op de woningmarkt, denkt 85 procent van de stemmers op de AM-poll over dit onderwerp.

9 procent denkt juist het tegendeel, terwijl 6 procent opteerde voor ‘weet niet’. In het Verenigd Koninkrijk legde de Society of Motor Manufacturers and Traders SMMT onlangs juist wél een verband tussen de opkrabbelende autoverkoop en de treurig stemmende huizenverkoop. Mensen die weten dat ze hun huis toch niet kwijtraken, besteden hun verhuismiddelen dan maar aan een auto, was de redenering.

Tijd voor een nieuwe poll, en wel over het Chinese automerk Qoros. Op de volgende week (7 maart) startende Autosalon van Genève debuteert de fabrikant in Europa met een productieauto en twee conceptauto’s. De nieuwkomer claimt modern Duits design, veiligheid van topniveau en de hoogste productie- en kwaliteitseisen. Gaan de overige merken en hun dealers last krijgen van Qoros? U mag het zeggen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Eerst kijken dan (misschien)kopen

Geplaatst door: Marcel op