Tijdens het Bovag Dealercongres, momenteel aan de gang in Apeldoorn, nam het merk de RODI-trofee in ontvangst. De importeur van het Japanse merk wordt door zijn eigen dealers gewaardeerd met een 8,3 en dat is 0,4 punt hoger dan in 2010. Volvo en Audi completeren het ereschavot met een totaalscore van respectievelijk 8,0 en 7,6. De importeur van Peugeot maakte in 2012 de grootste sprong voorwaarts ten opzichte van het jaar ervoor en steeg van 5,7 naar 6,5. Daarvoor werd de importeur dan ook beloond met de RODI Excellence Award.

RODI werd ditmaal voor de 26e keer uitgevoerd, onder ruim 2.800 vestigingen van importeurscontractanten, waarvan bijna 40 procent de vragenlijst met 49 stellingen retourneerde. In totaal werden de importorganisaties van 26 automerken onder de loep genomen.

RODI_Personenautos_2012.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding