Rommerts vertrekt, Van de Braak opvolger bij Autovak

Per 1 juli legt Eric Rommerts zijn taak neer als secretaris van de afdeling Autovak van RAI Vereniging. Jeroen van de Braak, nu adjunct-secretaris van de afdeling Auto’s, volgt hem op.

Als Rommerts (63) zijn functie neerlegt zal hij ruim achttien jaar actief zijn geweest in de aftermarket. Zijn carrière bij RAI Vereniging begon in 1995 bij de afdeling Autovak.  Hij was zes jaar lang penningmeester en lid van de Stuurgroep  van Clepa, de Europese koepel van de toeleveranciers aan de automotive industrie. Daarnaast is hij tien jaar bestuurslid van Figiefa, de Europese organisatie van importeurs en grossiers van automaterialen. In het bestuur van EGEA, de Europese koepel van fabrikanten en distributeurs van garage uitrusting, ondersteunt Rommerts voorzitter Leon Andriessen.

Jeroen van de Braak (41) heeft vóór zijn huidige functie binnen de afdeling Auto’s ook al zes jaar ervaring binnen de afdeling Autovak opgedaan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Rommerts vertrekt, Van de Braak opvolger bij Autovak - Automobielmanagement.nl

Rommerts vertrekt, Van de Braak opvolger bij Autovak

Per 1 juli legt Eric Rommerts zijn taak neer als secretaris van de afdeling Autovak van RAI Vereniging. Jeroen van de Braak, nu adjunct-secretaris van de afdeling Auto’s, volgt hem op.

Als Rommerts (63) zijn functie neerlegt zal hij ruim achttien jaar actief zijn geweest in de aftermarket. Zijn carrière bij RAI Vereniging begon in 1995 bij de afdeling Autovak.  Hij was zes jaar lang penningmeester en lid van de Stuurgroep  van Clepa, de Europese koepel van de toeleveranciers aan de automotive industrie. Daarnaast is hij tien jaar bestuurslid van Figiefa, de Europese organisatie van importeurs en grossiers van automaterialen. In het bestuur van EGEA, de Europese koepel van fabrikanten en distributeurs van garage uitrusting, ondersteunt Rommerts voorzitter Leon Andriessen.

Jeroen van de Braak (41) heeft vóór zijn huidige functie binnen de afdeling Auto’s ook al zes jaar ervaring binnen de afdeling Autovak opgedaan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding