Eerste duurzaamheidscertificaat carrosseriebedrijf

Koninklijke Akkermans BV uit Oud Gastel krijgt als eerste onderneming het certificaat Duurzaam Carrosseriebedrijf.

De uitreiking vindt morgen (9 april) plaats op de Carrosseriebeurs in Hardenberg. Het keurmerk is een initiatief van CarrosserieNL (voorheen Focwa Carrosseriebouw) en de stichting Duurzaam Repareren. Gecertificeerde bedrijven voldoen aan de duurzaamheidseisen en worden hierop structureel gecontroleerd.

Met het nieuwe keurmerk wil CarrosserieNL duurzame bedrijven herkenbaar maken. Het keurmerk wordt afgestemd op de specifieke kenmerken van carrosserie- en trailerbouwbedrijven, met een toegesneden Pakket van Eisen. Ook is een College van Deskundigen ingesteld, bestaande uit  belanghebbenden (aanbieders en klanten) in de carrosseriebouw.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Arjan en medewerkers: Van HARTE gefeliciteerd namens medewerkers GEFCO Benelux Automotive!!!!

Geplaatst door: Cees Melis op
Eerste duurzaamheidscertificaat carrosseriebedrijf - Automobielmanagement.nl

Eerste duurzaamheidscertificaat carrosseriebedrijf

Koninklijke Akkermans BV uit Oud Gastel krijgt als eerste onderneming het certificaat Duurzaam Carrosseriebedrijf.

De uitreiking vindt morgen (9 april) plaats op de Carrosseriebeurs in Hardenberg. Het keurmerk is een initiatief van CarrosserieNL (voorheen Focwa Carrosseriebouw) en de stichting Duurzaam Repareren. Gecertificeerde bedrijven voldoen aan de duurzaamheidseisen en worden hierop structureel gecontroleerd.

Met het nieuwe keurmerk wil CarrosserieNL duurzame bedrijven herkenbaar maken. Het keurmerk wordt afgestemd op de specifieke kenmerken van carrosserie- en trailerbouwbedrijven, met een toegesneden Pakket van Eisen. Ook is een College van Deskundigen ingesteld, bestaande uit  belanghebbenden (aanbieders en klanten) in de carrosseriebouw.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Arjan en medewerkers: Van HARTE gefeliciteerd namens medewerkers GEFCO Benelux Automotive!!!!

Geplaatst door: Cees Melis op