Bieders hadden veel belangstelling voor de roadster uit 1961, een van de meest aantrekkelijke van de E-Types.  Het betrof een van de eerste ‘flat floor’ 3.8-modellen, uit de eerste weken van de oproductie. De auto is ook een van de oudste rechtsgestuurde E-Types Roadsters die nooit is gerestaureerd. De auto was in een opnmerkelijk originele staat en had slechts 65 duizend mijl gereden.  De verkoper kocht de auto in 1965 en gebruikte hem regelmatig tot in de beginjaren tachtig. Toen werd de auto van de weg gehaal;d en in d egarage geparkeerd. Bonhams had de auto geschat op 25-30 duizend pond.  "We hadden acht telefonische bieders maar de auto is uiteindelijk verjkcojt aan een man in de zaal die meteen een bod deed van 40 duizend pond", aldus Bonhams. De auto is al bij zijn nieuwe eigenaar, een van de beste restaurateurs van E-Types in de UK. Hij zal de auto in nieuwstaat terugbrengen.