MKB Innovatie Top 100 vanaf 13 juni bekend

Op woensdag 12 juni 2013 worden voor de achtste keer de 100 meest innovatieve MKB-bedrijven van Nederland gepresenteerd, ditmaal in het Parktheater in Eindhoven. Nu al is bekend dat de sector industrie de boventoon voert met 23 vermeldingen. Vorig jaar waren dit er nog 18.

Cabaretier Dolf Jansen maakt samen met de juryvoorzitter en groene premier in het Kabinet van Vernieuwing, Ruud Koornstra de winnaars bekend. Ook wordt de Mercedes-Benz Blue Efficiency Award uitgereikt aan de ondernemer die de beste innovatie presenteert op het gebied van duurzaamheid en een duidelijke link heeft met mobiliteit.

De MKB Innovatie Top 100 is een initiatief van het Syntens Innovatiecentrum en wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Mercedes-Benz en NRC Handelsblad. Er hebben zich 350 innovatieve ondernemers ingeschreven voor deze editie van de MKB Innovatie Top 100 en dat is ruim 15% meer dan vorig jaar. De meeste voordrachten zijn afkomstig uit de maakindustrie, gevolgd door de sector ICT, de creatieve sector en de bouw.

Welke innovatieve onderneming mag zich dit jaar de winnaar noemen? Ojah uit Ochten, Dacom uit Emmen, Synbra Technology uit Etten-Leur, Agis Automatisering uit Harmelen, NormTEQ uit Hengelo, Mampaey Offshore Industries uit Dordrecht en het Bornse timmerbedrijf Vanderlinden waren de winnaars van afgelopen jaren. De producten van deze ondernemers behoorden tot de meest onderscheidende initiatieven op het gebied van innovatie. En daarom veroverden zij de eerste plaatsen van de MKB Innovatie Top 100.

Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het MKB in staat is. Zij maken het verschil in de crisis en kunnen de economie aanjagen met vernieuwingen. De 100 bedrijven en hun innovaties zijn vanaf 13 juni te vinden op http://www.syntens.nl/innovatietop100/MKB-Innovatie-Top-100-home.aspx

MKB Innovatie Top 100 vanaf 13 juni bekend - Automobielmanagement.nl

MKB Innovatie Top 100 vanaf 13 juni bekend

Op woensdag 12 juni 2013 worden voor de achtste keer de 100 meest innovatieve MKB-bedrijven van Nederland gepresenteerd, ditmaal in het Parktheater in Eindhoven. Nu al is bekend dat de sector industrie de boventoon voert met 23 vermeldingen. Vorig jaar waren dit er nog 18.

Cabaretier Dolf Jansen maakt samen met de juryvoorzitter en groene premier in het Kabinet van Vernieuwing, Ruud Koornstra de winnaars bekend. Ook wordt de Mercedes-Benz Blue Efficiency Award uitgereikt aan de ondernemer die de beste innovatie presenteert op het gebied van duurzaamheid en een duidelijke link heeft met mobiliteit.

De MKB Innovatie Top 100 is een initiatief van het Syntens Innovatiecentrum en wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Mercedes-Benz en NRC Handelsblad. Er hebben zich 350 innovatieve ondernemers ingeschreven voor deze editie van de MKB Innovatie Top 100 en dat is ruim 15% meer dan vorig jaar. De meeste voordrachten zijn afkomstig uit de maakindustrie, gevolgd door de sector ICT, de creatieve sector en de bouw.

Welke innovatieve onderneming mag zich dit jaar de winnaar noemen? Ojah uit Ochten, Dacom uit Emmen, Synbra Technology uit Etten-Leur, Agis Automatisering uit Harmelen, NormTEQ uit Hengelo, Mampaey Offshore Industries uit Dordrecht en het Bornse timmerbedrijf Vanderlinden waren de winnaars van afgelopen jaren. De producten van deze ondernemers behoorden tot de meest onderscheidende initiatieven op het gebied van innovatie. En daarom veroverden zij de eerste plaatsen van de MKB Innovatie Top 100.

Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het MKB in staat is. Zij maken het verschil in de crisis en kunnen de economie aanjagen met vernieuwingen. De 100 bedrijven en hun innovaties zijn vanaf 13 juni te vinden op http://www.syntens.nl/innovatietop100/MKB-Innovatie-Top-100-home.aspx