Wereldwijd melden de roddelmedia dat Musk (41) al een paar maanden uitgaat met Diaz. Ze zou de schatrijke Amerikaanse bouwer van luxe elektrische auto´s hebben ontmoet toen ze persoonlijk een Tesla S EV kwam kopen.

Musk reist tegenwoordig regelmatig vanaf het hoofdkwartier van Tesla in Palo Alto naar Los Angeles om even bij zijn liefje te kunnen zijn. De CEO die eerder aan de wieg stond van het betaalsysteem PayPal  hoeft voor de tickets niet op een paar centen te kijken. Zijn vermogen wordt momenteel geschat op minstens 4,5 miljard dollar. Kortgeleden deelde Musk mee dat hij persoonlijk nog eens honderd miljoendollar gaat steken in de uitbouw van Tesla. Gisteren kondigde het merk aan de komende maanden op tal van plaatsen in de VS stations voor snel opladen te bouwen. Met als gevolg dat over een jaar het Tesla Supercharger network reikt van de oost- naar de westkust. Eigenaren kunnen dan de circa vijfduizend kilometer van L.A. naar New York afleggen zonder een cent uit te geven aan benzine.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding