‘Nieuwe mobiliteitsoplossing’ Shell en Radiuz

Shell werkt met Radiuz aan een nieuwe zakelijke mobiliteitsoplossing. Het product vormt een aanvulling op de euroShell Card, maar is ook geschikt voor andere vormen van vervoer.

Zo kunnen gebruikers ook reizen met onder meer de trein, bus en tram en gebruikmaken van diensten als de OV-fiets, NS-scooter, taxi, deel- en huurauto en parkeersystemen. Daarnaast moet de nieuwe kaart zorgen voor een efficiënte administratie van dit gebruik.

Cornelie Hoftijzer, marketingmanager van Shell Commercial noemt Radius "één van de marktleiders op het gebied van integrale mobiliteitsoplossingen. Door deze krachtenbundeling kunnen we ons aanbod aan mobiliteitsoplossingen uitbreiden. En de euroShell Card-houder profiteert van het beste van twee werelden." Shell beschikt over meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van brandstofkaarten.

Ook Ralph Hooglandt, directeur en oprichter van Radiuz is content met de samenwerking. "We kunnen vanuit een gedeelde visie op zakelijke mobiliteit een nog slimmer, gebruiksvriendelijker en financieel aantrekkelijk aanbod ontwikkelen. Dit is echt een innovatie voor zakelijk Nederland."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

‘Nieuwe mobiliteitsoplossing’ Shell en Radiuz - Automobielmanagement.nl

‘Nieuwe mobiliteitsoplossing’ Shell en Radiuz

Shell werkt met Radiuz aan een nieuwe zakelijke mobiliteitsoplossing. Het product vormt een aanvulling op de euroShell Card, maar is ook geschikt voor andere vormen van vervoer.

Zo kunnen gebruikers ook reizen met onder meer de trein, bus en tram en gebruikmaken van diensten als de OV-fiets, NS-scooter, taxi, deel- en huurauto en parkeersystemen. Daarnaast moet de nieuwe kaart zorgen voor een efficiënte administratie van dit gebruik.

Cornelie Hoftijzer, marketingmanager van Shell Commercial noemt Radius "één van de marktleiders op het gebied van integrale mobiliteitsoplossingen. Door deze krachtenbundeling kunnen we ons aanbod aan mobiliteitsoplossingen uitbreiden. En de euroShell Card-houder profiteert van het beste van twee werelden." Shell beschikt over meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van brandstofkaarten.

Ook Ralph Hooglandt, directeur en oprichter van Radiuz is content met de samenwerking. "We kunnen vanuit een gedeelde visie op zakelijke mobiliteit een nog slimmer, gebruiksvriendelijker en financieel aantrekkelijk aanbod ontwikkelen. Dit is echt een innovatie voor zakelijk Nederland."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding