Autohaas levert bijna beste VW-verkoper ter wereld

Volkswagen verkoper Wierd Jan Visch van Autohaas Apeldoorn, begin dit jaar verkozen als beste Volkswagen-verkoper van Nederland, heeft zowel de tweede plek van Europa als de tweede op de wereldranglijst verworven.

Dat gebeurde afgelopen week in Wolfsburg, waar onder het motto ‘Eén merk, één team, één uitdaging’ de finale plaatsvond van de Volkswagen Retail Kwalificatie. Ongeveer driehonderd deelnemers uit tachtig landen namen eraan deel – serviceadviseurs, magazijnmedewerkers en verkopers.

Volkswagen hield voor de vijfde keer een internationale wedstrijd voor de werknemers in zijn partnernetwerk. Doel van deze wedstrijd is in alle markten de verkoop en service te verbeteren. Ook verhoging van het kennisniveau is een drijfveer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autohaas levert bijna beste VW-verkoper ter wereld - Automobielmanagement.nl

Autohaas levert bijna beste VW-verkoper ter wereld

Volkswagen verkoper Wierd Jan Visch van Autohaas Apeldoorn, begin dit jaar verkozen als beste Volkswagen-verkoper van Nederland, heeft zowel de tweede plek van Europa als de tweede op de wereldranglijst verworven.

Dat gebeurde afgelopen week in Wolfsburg, waar onder het motto ‘Eén merk, één team, één uitdaging’ de finale plaatsvond van de Volkswagen Retail Kwalificatie. Ongeveer driehonderd deelnemers uit tachtig landen namen eraan deel – serviceadviseurs, magazijnmedewerkers en verkopers.

Volkswagen hield voor de vijfde keer een internationale wedstrijd voor de werknemers in zijn partnernetwerk. Doel van deze wedstrijd is in alle markten de verkoop en service te verbeteren. Ook verhoging van het kennisniveau is een drijfveer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding