Vavdz komt met spel A2 erger je niet

Uit onvrede over de trajectcontrole op de snelweg A2 komt Vereniging Auto Van De Zaak met “het ideale vaderdagcadeau”: het spel A2 erger je niet.

De vereniging speelt net het ludieke geschenk in op de volgens haar onduidelijke regels rond de snelheden in Nederland, die "de zakelijke rijder een doorn in het oog zijn." Dieptepunt vindt de organisatie de snelheidsmeting op de A2.

Bijna de helft van de zakelijke rijders heeft dit jaar volgens Vavdz een boete gekregen tijdens een trajectcontrole; tien procent meer dan eens. De reacties geven aan dat de bekeuringen vaak te maken hebben met de onduidelijkheid over de snelheid, niet met bewust te hard rijden. Om die reden adviseert de vereniging berijders om vooral 100 km/h te rijden om boetes te voorkomen en lanceert "om de verveling tegen te gaan" het ‘A2 erger je niet dobbelspel’.  De ludiek bedoelde actie moet helpen "tegen de verveling als je met 100km/h op een lege A2 in het holst van de nacht naar Utrecht rijdt."

Volledigheidshalve stelt de organisatie geen enkele verantwoording te accepteren voor gebruik  tijdens het rijden. Het spel is op de website www.vavdz.nl te bestellen. Met de kosten (14,95 euro incl. verzending) steunt de besteller de lobby van de Vereniging. Het eerste exemplaar is opgestuurd naar Minister Melanie Schultz van Haegen. In een begeleidende brief is haar verzocht dit onderwerp hoger op de agenda te plaatsen.

130603 brief Minister Schultz van Haegen Trajectcontrole.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vavdz komt met spel A2 erger je niet - Automobielmanagement.nl

Vavdz komt met spel A2 erger je niet

Uit onvrede over de trajectcontrole op de snelweg A2 komt Vereniging Auto Van De Zaak met “het ideale vaderdagcadeau”: het spel A2 erger je niet.

De vereniging speelt net het ludieke geschenk in op de volgens haar onduidelijke regels rond de snelheden in Nederland, die "de zakelijke rijder een doorn in het oog zijn." Dieptepunt vindt de organisatie de snelheidsmeting op de A2.

Bijna de helft van de zakelijke rijders heeft dit jaar volgens Vavdz een boete gekregen tijdens een trajectcontrole; tien procent meer dan eens. De reacties geven aan dat de bekeuringen vaak te maken hebben met de onduidelijkheid over de snelheid, niet met bewust te hard rijden. Om die reden adviseert de vereniging berijders om vooral 100 km/h te rijden om boetes te voorkomen en lanceert "om de verveling tegen te gaan" het ‘A2 erger je niet dobbelspel’.  De ludiek bedoelde actie moet helpen "tegen de verveling als je met 100km/h op een lege A2 in het holst van de nacht naar Utrecht rijdt."

Volledigheidshalve stelt de organisatie geen enkele verantwoording te accepteren voor gebruik  tijdens het rijden. Het spel is op de website www.vavdz.nl te bestellen. Met de kosten (14,95 euro incl. verzending) steunt de besteller de lobby van de Vereniging. Het eerste exemplaar is opgestuurd naar Minister Melanie Schultz van Haegen. In een begeleidende brief is haar verzocht dit onderwerp hoger op de agenda te plaatsen.

130603 brief Minister Schultz van Haegen Trajectcontrole.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding