Spyker gaat in beroep tegen uitspraak GM

Spyker NV gaat in beroep tegen de beslissing van de rechtbank in Michigan (VS) die in het voordeel van General Motors uitpakte.

Spyker heeft in augustus 2012 een schadeclaim van drie miljard dollar bij GM ingediend omdat men van mening is dat General Motors, het bedrijf van wie Spyker het Zweedse Saab overnam, destijds het faillissement van Saab heeft veroorzaakt door zijn opstelling over de rechten van bepaalde Saab-modellen toen Chinese partijen interesse hadden in (investeren in) Saab. Spyker zegt tot het besluit om in beroep te gaan te zijn gekomen na uitvoerige bestudering van de motivatie die de rechtbank op 18 juni uit deed gaan.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Spyker gaat in beroep tegen uitspraak GM - Automobielmanagement.nl

Spyker gaat in beroep tegen uitspraak GM

Spyker NV gaat in beroep tegen de beslissing van de rechtbank in Michigan (VS) die in het voordeel van General Motors uitpakte.

Spyker heeft in augustus 2012 een schadeclaim van drie miljard dollar bij GM ingediend omdat men van mening is dat General Motors, het bedrijf van wie Spyker het Zweedse Saab overnam, destijds het faillissement van Saab heeft veroorzaakt door zijn opstelling over de rechten van bepaalde Saab-modellen toen Chinese partijen interesse hadden in (investeren in) Saab. Spyker zegt tot het besluit om in beroep te gaan te zijn gekomen na uitvoerige bestudering van de motivatie die de rechtbank op 18 juni uit deed gaan.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding