Nieuwe columns op de homepage van AM

Op de homepage van deze website staan weer nieuwe columns van de vaste medewerkers van AM. Clem Dickmann bijvoorbeeld heeft het (ondanks) het garagebedrijf voor elkaar gekregen een auto te bestellen met heel veel subsidie.

Clem gaat als ondernemer in een plug-in dieselhybride rijden en daarmee heel veel overheidssubsidie (MIA, KIA, VAMIL) opstrijken. En dat terwijl de auto nauwelijks elektrisch zal rijden. Merkwaardig.

Ton Roks ergert zich ook, maar dan aan bejaarden die in sommige gevallen werkelijk een gevaar op de weg blijken te zijn. Toralt Deinum heeft het nog ‘ns over Chevrolet ("een schizofreen merk"), Peter Brouwer loopt op krukken en Henk Heuvelman verbaasde zich weer, dit keer over merkwaardige onderscheidingen op de borst van een veteraan.     

Klik HIER om naar de columns te gaan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe columns op de homepage van AM - Automobielmanagement.nl

Nieuwe columns op de homepage van AM

Op de homepage van deze website staan weer nieuwe columns van de vaste medewerkers van AM. Clem Dickmann bijvoorbeeld heeft het (ondanks) het garagebedrijf voor elkaar gekregen een auto te bestellen met heel veel subsidie.

Clem gaat als ondernemer in een plug-in dieselhybride rijden en daarmee heel veel overheidssubsidie (MIA, KIA, VAMIL) opstrijken. En dat terwijl de auto nauwelijks elektrisch zal rijden. Merkwaardig.

Ton Roks ergert zich ook, maar dan aan bejaarden die in sommige gevallen werkelijk een gevaar op de weg blijken te zijn. Toralt Deinum heeft het nog ‘ns over Chevrolet ("een schizofreen merk"), Peter Brouwer loopt op krukken en Henk Heuvelman verbaasde zich weer, dit keer over merkwaardige onderscheidingen op de borst van een veteraan.     

Klik HIER om naar de columns te gaan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding