De samenwerking is onlangs beklonken. De eerste Picanto is overhandigd aan garage Woortman in Enschede. De eerste contracten voor de nieuwe service zijn inmiddels getekend. De aankomende maanden zal het initiatief verder worden uitgerold.

De samenwerking tussen de drie partners heeft als doel de wederzijdse business te laten groeien. Garagisten die Shell Helix producten voeren, kunnen op de Picanto hun bedrijfsnaam plaatsen (naast die van Shell Helix). Dit moet bijdragen aan hun regionale naamsbekendheid. Recent onderzoek van Preferenso.nl onder 778 respondenten (juni 2013, via Customer Talk) wijst uit dat garageklanten het ter beschikking stellen van een leenauto erg belangrijk vinden..

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding