Derde Audi forum S en RS meeting op Valkenburg

Audiforum.nl organiseert op zondag 15 september de Audiforum S/RS meeting op het voormalig militair vliegkamp Valkenburg bij Katwijk. Audi’s die zijn voorzien van een S- of RS-logo staan in de spotlights. Audi Nederland toont enkele nieuwe S- en RS-modellen.

Het organiserende Audiforum is een community met 77 duizend leden. Het forum startte de S/RS meeting in 2011 voor het eerst. Het was onmiddellijk een groot succes dat vorig jaar in de herhaling ging. Met tweehonderd auto’s en vijfhonderd bezoekers was de tweede editie in 2012 een van de grootste Audi-events van Nederland.
De hele middag kunnen Audi-liefhebbers bijpraten over hun geliefde merk en elkaars auto’s bewonderen. De start- en landingsbaan van vliegveld Valkenburg is voor de gelegenheid afgehuurd om bezoekers de kans te geven om de potentie van hun Audi op deze baan volledig te ervaren. Zij mogen zelf op de baan rijden. Audi Nederland is aanwezig met diverse nieuwe S- en RS-modellen die dit jaar worden geïntroduceerd, waaronder de Audi S3 Sportback en de RS 6 Avant. Meer informatie over het evenement en aanmelden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Derde Audi forum S en RS meeting op Valkenburg - Automobielmanagement.nl

Derde Audi forum S en RS meeting op Valkenburg

Audiforum.nl organiseert op zondag 15 september de Audiforum S/RS meeting op het voormalig militair vliegkamp Valkenburg bij Katwijk. Audi’s die zijn voorzien van een S- of RS-logo staan in de spotlights. Audi Nederland toont enkele nieuwe S- en RS-modellen.

Het organiserende Audiforum is een community met 77 duizend leden. Het forum startte de S/RS meeting in 2011 voor het eerst. Het was onmiddellijk een groot succes dat vorig jaar in de herhaling ging. Met tweehonderd auto’s en vijfhonderd bezoekers was de tweede editie in 2012 een van de grootste Audi-events van Nederland.
De hele middag kunnen Audi-liefhebbers bijpraten over hun geliefde merk en elkaars auto’s bewonderen. De start- en landingsbaan van vliegveld Valkenburg is voor de gelegenheid afgehuurd om bezoekers de kans te geven om de potentie van hun Audi op deze baan volledig te ervaren. Zij mogen zelf op de baan rijden. Audi Nederland is aanwezig met diverse nieuwe S- en RS-modellen die dit jaar worden geïntroduceerd, waaronder de Audi S3 Sportback en de RS 6 Avant. Meer informatie over het evenement en aanmelden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding