Oud-ARN-directeur Dave Bebelaar overleden

Naar nu pas bekend is geworden, is op 30 juli Dave Bebelaar overleden, voormalig directeur van Auto Recycling Nederland (ARN).

Op verzoek van de familie is Bebelaar afgelopen zaterdag in besloten kring gecremeerd. Bebelaar is 64 jaar geworden.

Zijn overlijden komt onverwacht. Drie weken eerder, op 4 juli, was hij nog aanwezig op een feestelijke bijeenkomst van de stichting Duurzaam Repareren, waar hij lid was van de raad van advies. Bebelaar was van 2003 tot 2011 algemeen directeur van ARN. Onder zijn leiding werden de activiteiten van ARN uitgebreid en de dienstverlening verbeterd. De technisch geschoolde Bebelaar volgde destijds Jan Zimmermann op. Vóór zijn komst naar ARN bekleedde Bebelaar onder meer directiefuncties bij Fokker Air Craft en Carrier Holland Heating.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Oud-ARN-directeur Dave Bebelaar overleden - Automobielmanagement.nl

Oud-ARN-directeur Dave Bebelaar overleden

Naar nu pas bekend is geworden, is op 30 juli Dave Bebelaar overleden, voormalig directeur van Auto Recycling Nederland (ARN).

Op verzoek van de familie is Bebelaar afgelopen zaterdag in besloten kring gecremeerd. Bebelaar is 64 jaar geworden.

Zijn overlijden komt onverwacht. Drie weken eerder, op 4 juli, was hij nog aanwezig op een feestelijke bijeenkomst van de stichting Duurzaam Repareren, waar hij lid was van de raad van advies. Bebelaar was van 2003 tot 2011 algemeen directeur van ARN. Onder zijn leiding werden de activiteiten van ARN uitgebreid en de dienstverlening verbeterd. De technisch geschoolde Bebelaar volgde destijds Jan Zimmermann op. Vóór zijn komst naar ARN bekleedde Bebelaar onder meer directiefuncties bij Fokker Air Craft en Carrier Holland Heating.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding