De app is een gevolg van de constatering dat praktisch alle e-Tuks worden afgeleverd volgens specifieke wensen van de klant. En om die klanten het gemakkelijk te maken hun e-Tuk volledig aangepast te bestellen, heeft de fabrikant een web-applicatie gelanceerd met de naam My e-Tuk. In een paar eenvoudige stappen kan men kiezen voor allerlei kleuren en opties en een snellaadmogelijkheid.

Tuk Tuk Factory heeft zijn productie van driewielers aangepast zodat het aanbieden van customizing nu mogelijk is. "We zetten onze klanten letterlijk achter het stuur als het om  het ontwerp van hun e-Tuk gaat", zegt directeur Roland Vos. "De ervaring heeft ons geleerd dat de mensen nog meer plezier aan hun Tuk Tuk beleven als ze die volledig naar eigen wensen geleverd krijgen. Dus in plaats van voor standaardisatie hebben wij gekozen voor diversiteit. We hebben er een compleet nieuwe website voor gebouwd."

Tuk Tuk Factory is gevestigd in Amsterdam en heeft een wereldwijde verkoop van e-Tuks opgezet. Men claimt, behalve natuurlijk dat de e-Tuks geen emissies hebben, ook duurzaam te produceren. Het bedrijf heeft een zusteronderneming Tuk Tuk Company die zich bezig houdt met evenementen en verhuur. Klanten van e-Tuks zijn te vinden in steden, op boulevards, op vlieghavens, in de bergen en in reservaten en natuurparken. De voertuigen worden ingezet als taxi’s, voor sightseeing, als transportvoertuig of als verkoopstalletje/marktkraam.

  

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding