Tango begint test met tankstation aan snelweg

Tango laat aan de A27 bij Eemnes een bemand Q8-tankstation verbouwen tot een eigen, onbemand uitgiftepunt voor brandstof.

Zodra over vier weken de klus gereed is, begint een test waarmee Tango wil kijken of en hoe de formule aanslaat op de nieuwe plek. Tot nu toe zit de keten niet op dergelijke locaties.

Tango stelt dat steeds vaker bestuurders even de afrit pakken om in de nabijheid goedkoper te tanken. Inspelend op die trend wil de formule ook vertegenwoordigd zijn langs de snelweg. Behalve voor (onbemand) tanken kunnen klanten binnenkort aan de A27 ter hoogte van Eemnes ook terecht voor een kwaliteitsshop, conform de formule ‘Scheiwijk voor Fijnproevers’.

Tango ging in 2000 van start en het netwerk omvat momenteel ruim honderdvijftig stations. In een onderzoek van TNS Nipo onder achthonderd automobilisten in Nederland kwam Tango eerder dit jaar naar voren als meest populaire tankstation.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tango begint test met tankstation aan snelweg - Automobielmanagement.nl

Tango begint test met tankstation aan snelweg

Tango laat aan de A27 bij Eemnes een bemand Q8-tankstation verbouwen tot een eigen, onbemand uitgiftepunt voor brandstof.

Zodra over vier weken de klus gereed is, begint een test waarmee Tango wil kijken of en hoe de formule aanslaat op de nieuwe plek. Tot nu toe zit de keten niet op dergelijke locaties.

Tango stelt dat steeds vaker bestuurders even de afrit pakken om in de nabijheid goedkoper te tanken. Inspelend op die trend wil de formule ook vertegenwoordigd zijn langs de snelweg. Behalve voor (onbemand) tanken kunnen klanten binnenkort aan de A27 ter hoogte van Eemnes ook terecht voor een kwaliteitsshop, conform de formule ‘Scheiwijk voor Fijnproevers’.

Tango ging in 2000 van start en het netwerk omvat momenteel ruim honderdvijftig stations. In een onderzoek van TNS Nipo onder achthonderd automobilisten in Nederland kwam Tango eerder dit jaar naar voren als meest populaire tankstation.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding