Bekendmaking Zakenauto en Bestelauto vh Jaar 2014

Op donderdag 19 september organiseert AM het Driving Business Event in Kasteel Vanenburg in Putten. Op de feestelijke bijeenkomst worden de Zakenauto en Bestelauto van het jaar bekendgemaakt en ook de belangrijkste uitkomsten van het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2013.

Op 19 september wordt bekendgemaakt welke auto de nieuwe Zakenauto van het jaar 2014 is, welke de nieuwe Bestelauto van het jaar 2014 is en welke auto de aanmoedigingsprijs AMbitie krijgt. Voorts komt onderzoeker Eric Vousten verslag doen van de belangrijkste bevindingen uit het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2013, dat een samenwerking is tussen AM, RDC en VNA. Een historisch hoog aantal berijders van zakenauto’s en bedrijven dat zakenauto’s inzet, heeft aan het onderzoek meegewerkt zodat de uitkomsten statistiek zeer verantwoord zijn en waardevolle informatie verschaffen voor de wereld van fleet en lease.

Het event zal als altijd een feestelijk karakter hebben en er is veel ruimte voor bijpraten met branchegenoten. De dag is toegankelijk voor genodigden die werkzaam zijn in de wereld van merkorganisaties, dealer(holdings), fleet en lease en aanverwante (toeleverende) bedrijven en dienstverleners. Als u werkzaam bent in de directie of het management van de genoemde bedrijven of dienstverleners en geen uitnodiging hebt ontvangen maar de dag wel graag wilt bijwonen, kunt u een verzoek richten aan m.kolthof@mybusinessmedia.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bekendmaking Zakenauto en Bestelauto vh Jaar 2014 - Automobielmanagement.nl

Bekendmaking Zakenauto en Bestelauto vh Jaar 2014

Op donderdag 19 september organiseert AM het Driving Business Event in Kasteel Vanenburg in Putten. Op de feestelijke bijeenkomst worden de Zakenauto en Bestelauto van het jaar bekendgemaakt en ook de belangrijkste uitkomsten van het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2013.

Op 19 september wordt bekendgemaakt welke auto de nieuwe Zakenauto van het jaar 2014 is, welke de nieuwe Bestelauto van het jaar 2014 is en welke auto de aanmoedigingsprijs AMbitie krijgt. Voorts komt onderzoeker Eric Vousten verslag doen van de belangrijkste bevindingen uit het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2013, dat een samenwerking is tussen AM, RDC en VNA. Een historisch hoog aantal berijders van zakenauto’s en bedrijven dat zakenauto’s inzet, heeft aan het onderzoek meegewerkt zodat de uitkomsten statistiek zeer verantwoord zijn en waardevolle informatie verschaffen voor de wereld van fleet en lease.

Het event zal als altijd een feestelijk karakter hebben en er is veel ruimte voor bijpraten met branchegenoten. De dag is toegankelijk voor genodigden die werkzaam zijn in de wereld van merkorganisaties, dealer(holdings), fleet en lease en aanverwante (toeleverende) bedrijven en dienstverleners. Als u werkzaam bent in de directie of het management van de genoemde bedrijven of dienstverleners en geen uitnodiging hebt ontvangen maar de dag wel graag wilt bijwonen, kunt u een verzoek richten aan m.kolthof@mybusinessmedia.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding