Vacatureonderzoek mobiliteitsbranche Innovam/Bovag

Innovam en Bovag houden deze maand opnieuw een grootschalig vacatureonderzoek binnen de mobiliteitsbranche.

Het moet inzicht geven in de werkgelegenheid, personeelsbehoefte en het aanbod van BPV-plaatsen in de motorvoertuigen- en tweewielerbranche.

De komende weken worden 2.700 bedrijven telefonisch door Innovam benaderd en gevraagd naar hun behoefte aan personeel. Dat moet volgens directeur Herme Bruin resulteren in "een nauwkeurig beeld van de huidige en toekomstige vraag naar medewerkers en stagiairs. Met deze informatie kunnen ROC’s hun opleidingsaanbod afstemmen op de regionale behoefte en leerlingen voorzien van een duidelijk toekomstperspectief." Bruin benadrukt dat niet alleen scholen en bedrijven voordeel hebben van het onderzoek. "De volledige branche profiteert. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk bedrijven meedoen." Volgens Hylke Warners van Bovag geeft het vacatureonderzoek nuttige inzichten. "De markt is momenteel sterk in beweging en er zijn grote ontwikkelingen op economisch, technisch en politiek gebied. Het onderzoek geeft ons de mogelijkheid ons beleid optimaal te laten aansluiten op de actuele marktsituatie."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vacatureonderzoek mobiliteitsbranche Innovam/Bovag - Automobielmanagement.nl

Vacatureonderzoek mobiliteitsbranche Innovam/Bovag

Innovam en Bovag houden deze maand opnieuw een grootschalig vacatureonderzoek binnen de mobiliteitsbranche.

Het moet inzicht geven in de werkgelegenheid, personeelsbehoefte en het aanbod van BPV-plaatsen in de motorvoertuigen- en tweewielerbranche.

De komende weken worden 2.700 bedrijven telefonisch door Innovam benaderd en gevraagd naar hun behoefte aan personeel. Dat moet volgens directeur Herme Bruin resulteren in "een nauwkeurig beeld van de huidige en toekomstige vraag naar medewerkers en stagiairs. Met deze informatie kunnen ROC’s hun opleidingsaanbod afstemmen op de regionale behoefte en leerlingen voorzien van een duidelijk toekomstperspectief." Bruin benadrukt dat niet alleen scholen en bedrijven voordeel hebben van het onderzoek. "De volledige branche profiteert. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk bedrijven meedoen." Volgens Hylke Warners van Bovag geeft het vacatureonderzoek nuttige inzichten. "De markt is momenteel sterk in beweging en er zijn grote ontwikkelingen op economisch, technisch en politiek gebied. Het onderzoek geeft ons de mogelijkheid ons beleid optimaal te laten aansluiten op de actuele marktsituatie."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding