Marc Huisman Autobedrijf van het Jaar 2013-2014

De jury van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2013-2014 heeft Autobedrijf Marc Huisman uitgeroepen tot winnaar.

Dat gebeurde begin deze avond, aan het slot van het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, gehouden in Nijkerk. Huisman, is gevestigd in Alphen aan den Rijn en liet zijn medefinalisten Vakgarage Brauckmann in Oostrum (tweede) en Auto&Service in Hengelo (Overijssel, derde) achter zich.

Volgens juryvootzitter Ferry Smith (ANWB) waren de verschillen tussen de finalisten niet eerder zo klein. Het was de zevende editie van de verkiezing. De vorige keren kon ook vanuit de zaal worden gestemd tijdens de finale, maar die mogelijkheid is losgelaten om competitievervalsing te voorkomen.

Marc Huisman is lid van Bosch Car Service, heeft een werkplaats met zes bruggen en jaarlijks drieduizend doorgangen. Het bedrijf startte in 2009 en heeft inmiddels negen medewerkers. Jaarlijks worden er 250 occasions en vijftig nieuwe auto’s verkocht. Ook heeft Huisman een eigen marketingconcept ontwikkeld, dat hij wil uitrollen als een franchiseformule. De onderneming profileert zich als alternatief voor de merkdealer.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Marc Huisman Autobedrijf van het Jaar 2013-2014 - Automobielmanagement.nl

Marc Huisman Autobedrijf van het Jaar 2013-2014

De jury van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2013-2014 heeft Autobedrijf Marc Huisman uitgeroepen tot winnaar.

Dat gebeurde begin deze avond, aan het slot van het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, gehouden in Nijkerk. Huisman, is gevestigd in Alphen aan den Rijn en liet zijn medefinalisten Vakgarage Brauckmann in Oostrum (tweede) en Auto&Service in Hengelo (Overijssel, derde) achter zich.

Volgens juryvootzitter Ferry Smith (ANWB) waren de verschillen tussen de finalisten niet eerder zo klein. Het was de zevende editie van de verkiezing. De vorige keren kon ook vanuit de zaal worden gestemd tijdens de finale, maar die mogelijkheid is losgelaten om competitievervalsing te voorkomen.

Marc Huisman is lid van Bosch Car Service, heeft een werkplaats met zes bruggen en jaarlijks drieduizend doorgangen. Het bedrijf startte in 2009 en heeft inmiddels negen medewerkers. Jaarlijks worden er 250 occasions en vijftig nieuwe auto’s verkocht. Ook heeft Huisman een eigen marketingconcept ontwikkeld, dat hij wil uitrollen als een franchiseformule. De onderneming profileert zich als alternatief voor de merkdealer.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding