Dankzij deze geavanceerde technologie kunnen internetgebruikers wereldwijd nu een 360° panoramische blik werpen op Lamborghini’s exclusieve collectie supersportwagens die al sinds 1963 symbool staan voor het label ‘Made in Italy’. Het 1.500 m2 tellende museum beslaat twee verdiepingen en beschikt over een collectie met ondermeer wereldberoemde productieauto’s, waaronder de Miura, Countach, Diablo en Murciélago. Die weten zich in goed gezelschap van uitzonderlijke prototypen, limited editions, one-off exemplaren, raceauto’s en motoren voor nautische doeleinden. Unieke schaalmodellen van originele stylingstudies door Lamborghini’s Centro Stile zijn eveneens in het museum te bewonderen, naast enkele van de meest legendarische V12-motoren.

Als onderdeel van de virtuele ervaring krijgen bezoekers zelfs een interieurbeeld van enkele modellen voorgeschoteld en kunnen ze tevens een unieke blik werpen op de Reventòn – tot 20 exemplaren beperkt -, Estoque en Sesto Elemento, die exclusief zijn voorbehouden aan Lamborghini’s museum.

De virtuele tour door het museum is beschikbaar voor de PC, tablet en smartphone. De app-software wordt ondersteund door zowel iOS als Android besturingssystemen. De virtuele tour is beschikbaar via:

Google Maps: http://lam.bo/peeic

Google Local: http://lam.bo/peeNT

Voor meer informatie over het ‘realtime’ bezoeken van het Lamborghini-museum of een bezoek aan de fabriek: http://www.lamborghini.com/en/museum/overview/.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding