Eerste dag AutoProf Hardenberg 4.000 bezoekers

De eerste dag van de vakbeurs AutoProfessioneel in Hardenberg heeft 4.032 bezoekers getrokken.

Dat meldt de beursorganisator Geert Huising van Evenementenhal. "Dat zijn er tweehonderd minder dan vorig jaar. Ik denk dat die naar de voetbalwedstijd Turkije-Nederland hebben gekeken." Huizing zegt dat alles op schema loopt en rekent daarom op een vergelijkbaar bezoekersaantal met vorig jaar. Toen stond de teller na drie dagen op vijftienduizend.     

Eerste dag AutoProf Hardenberg 4.000 bezoekers - Automobielmanagement.nl

Eerste dag AutoProf Hardenberg 4.000 bezoekers

De eerste dag van de vakbeurs AutoProfessioneel in Hardenberg heeft 4.032 bezoekers getrokken.

Dat meldt de beursorganisator Geert Huising van Evenementenhal. "Dat zijn er tweehonderd minder dan vorig jaar. Ik denk dat die naar de voetbalwedstijd Turkije-Nederland hebben gekeken." Huizing zegt dat alles op schema loopt en rekent daarom op een vergelijkbaar bezoekersaantal met vorig jaar. Toen stond de teller na drie dagen op vijftienduizend.