Erik van den Heuvel is commercieel directeur van Autodata en hij zegt  dat hij ‘al met VWE op verkenningstocht was’. Maar door de beëindiging van de activiteiten van de failliete Buitenhuis Groep is de zaak in een stroomversnelling gekomen. "Doordat VWE als dataleverancier alles goed op orde heeft, was de switch voor ons als Autodata snel gemaakt." Maar er zijn meer redenen voor de samenwerking tussen beide dienstverleners. De aanvullende mogelijkheden, zoals informatieverrijking op basis van originele fabrieks- en onderhoudsinformatie, zijn zeer welkome nieuwe informatiebronnen voor de producten van Autodata.

VWE voertuiginformatie en -documentatie is een zakelijke dienstverlener voor de autobranche. VWE is RDW-provider en levert online producten en -diensten voor alle partijen binnen de autosector, variërend van autobedrijven tot importeurs en lease- en verzekeringsmaatschappijen.  VWE heeft ook veel kennis van de wet- en regelgeving. Autodata Nederland is een marketing- en salesorganisatie met occasionmanagement als specialiteit. Enkele duizenden klanten gebruiken één of meerdere producten in het werkveld van taxeren tot beheren. De afgelopen jaren  verbreedde Autodata zijn producten- en dienstenaanbod ten behoeve van dealers, onafhankelijke autobedrijven, importeurs en leasemaatschappijen.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding