De nummers twee tot en met acht volgen op gepaste afstand, blijkt uit onderzoek van Eurib (European Institute For Brand Management) onder ruim duizend mensen.

Volvo, Porsche, Audi, Toyota, Opel en Mercedes delen de tweede plaats. In de categorie ‘Automotive’ gaat TomTom met een straatlengte voorsprong aan kop, gevolgd door Michelin en Vredestein. Aan de peiling deden 468 mannen mee en 533 vrouwen. Eurib houdt de peiling sinds 2008. In de top 100 gaat de HEMA aan kop, voor de zesde achtereenvolgende keer. Automerken komen in deze reeks niet voor, TomTom komt met stip binnen van niets op veertig. De Wegenwacht staat op 33, de ANWB op 18.

 Eindrapportage_EURIB_OM_13_web.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding