TrackJack Europe ontvangt keurmerk ritregistratiesystemen

TrackJack Europe heeft vandaag het keurmerk ritregistratiesystemen ontvangen uit handen van de Stichting Keurmerk RitRegistratiesystemen.

De uitreiking vond plaats in het Circustheater in Scheveningen. Het keurmerk onderscheidt leveranciers van producten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van betrouwbaarheid en privacy. “Voor ons is dit fantastisch nieuws. Het bevestigt opnieuw dat een kwalitatief rittenregistratiesysteem betaalbaar kan zijn”, zegt Sander de Potter, directeur van TrackJack Europe, die aanwezig was bij de uitreiking.

Ritregistratiesystemen winnen nog steeds aan populariteit en dat leidt tot een wildgroei aan aanbieders, met soms dubieuze producten.  Om het kaf van het koren te kunnen scheiden, is een norm ontwikkeld met bijbehorend keurmerk (dat door de fiscus wordt ondersteund). “Daardoor wordt het voor bedrijven extra interessant om met een ritregistratiesysteem te werken”, denkt De Potter. “Ondernemers en hun medewerkers hebben nu de garantie dat ze een kwaliteitsproduct aanschaffen waarmee enorme tijdwinst geboekt wordt tegen zeer beperkte kosten. Daarnaast verschaft het systeem inzicht in het wagenpark.”

Om de ontvangst van het keurmerk te vieren, komt TrackJack Europe met een nieuw – en sinds vandaag dus – gecertificeerd systeem: TrackJack PRO Fiscaal. Het kost eenmalig 165 euro voor de hardware. Daarbij sluit het bedrijf een jaarabonnement af van 5,75 euro per maand voor de registratie van alle ritten, dat jaarlijks wordt afgenomen. “Dat neemt alle partijen veel werk uit handen. De privacy van de berijder is gewaarborgd. Dat is een harde eis van het keurmerk”, aldus De Potter.

Dankzij het keurmerk zegt TrackJack Europe ook voorbereid te zijn op een eventuele wijziging van de bijtellingsregels. Naar verwachting wordt in 2015 meer bekend over een pilotproject met gestaffelde bijtelling. “Dat betekent dat de grens van 500 kilometer wordt losgelaten. Naarmate de berijder meer privé rijdt, wordt de bijtelling hoger. Maar het Ministerie eist dan wel een sluitende administratie bijgehouden door een erkend registratiesysteem. Die bieden wij nu al”, aldus De Potter.

Reacties

Ik kwam deze site tegen op zoek naar een ritregistratiesysteem. TrackJack doet me denken aan Rocket Internet, die gladde startupfabriek uit duitsland. Zelf heb ik mijn ritregistratie onder gebracht bij Accredis. Zie http://www.accredis.nl

Betrouwbare Twentse club die maatwerk levert. Maar goed, ben zelf dan ook een Tukker 😉

Geplaatst door: de Jong op
TrackJack Europe ontvangt keurmerk ritregistratiesystemen - Automobielmanagement.nl

TrackJack Europe ontvangt keurmerk ritregistratiesystemen

TrackJack Europe heeft vandaag het keurmerk ritregistratiesystemen ontvangen uit handen van de Stichting Keurmerk RitRegistratiesystemen.

De uitreiking vond plaats in het Circustheater in Scheveningen. Het keurmerk onderscheidt leveranciers van producten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van betrouwbaarheid en privacy. “Voor ons is dit fantastisch nieuws. Het bevestigt opnieuw dat een kwalitatief rittenregistratiesysteem betaalbaar kan zijn”, zegt Sander de Potter, directeur van TrackJack Europe, die aanwezig was bij de uitreiking.

Ritregistratiesystemen winnen nog steeds aan populariteit en dat leidt tot een wildgroei aan aanbieders, met soms dubieuze producten.  Om het kaf van het koren te kunnen scheiden, is een norm ontwikkeld met bijbehorend keurmerk (dat door de fiscus wordt ondersteund). “Daardoor wordt het voor bedrijven extra interessant om met een ritregistratiesysteem te werken”, denkt De Potter. “Ondernemers en hun medewerkers hebben nu de garantie dat ze een kwaliteitsproduct aanschaffen waarmee enorme tijdwinst geboekt wordt tegen zeer beperkte kosten. Daarnaast verschaft het systeem inzicht in het wagenpark.”

Om de ontvangst van het keurmerk te vieren, komt TrackJack Europe met een nieuw – en sinds vandaag dus – gecertificeerd systeem: TrackJack PRO Fiscaal. Het kost eenmalig 165 euro voor de hardware. Daarbij sluit het bedrijf een jaarabonnement af van 5,75 euro per maand voor de registratie van alle ritten, dat jaarlijks wordt afgenomen. “Dat neemt alle partijen veel werk uit handen. De privacy van de berijder is gewaarborgd. Dat is een harde eis van het keurmerk”, aldus De Potter.

Dankzij het keurmerk zegt TrackJack Europe ook voorbereid te zijn op een eventuele wijziging van de bijtellingsregels. Naar verwachting wordt in 2015 meer bekend over een pilotproject met gestaffelde bijtelling. “Dat betekent dat de grens van 500 kilometer wordt losgelaten. Naarmate de berijder meer privé rijdt, wordt de bijtelling hoger. Maar het Ministerie eist dan wel een sluitende administratie bijgehouden door een erkend registratiesysteem. Die bieden wij nu al”, aldus De Potter.

Reacties

Ik kwam deze site tegen op zoek naar een ritregistratiesysteem. TrackJack doet me denken aan Rocket Internet, die gladde startupfabriek uit duitsland. Zelf heb ik mijn ritregistratie onder gebracht bij Accredis. Zie http://www.accredis.nl

Betrouwbare Twentse club die maatwerk levert. Maar goed, ben zelf dan ook een Tukker 😉

Geplaatst door: de Jong op