Oud-medewerkers keren terug naar Lister Cars

Bij Lister Cars, dat in september aankondigde de productie te hervatten, zijn een flink aantal oud-medewerkers teruggekeerd.

Bij een presentatie in Cambridge was oprichter Brian Lister aanwezig, in gezelschap van een groot deel van zijn oorspronkelijke team én het nieuwe MT: Lawrence en Andrew Whittaker. "Het is werkelijk fantastisch", aldus Lister, "dat we veel mensen uit het oorspronkelijke team hebben kunnen verenigen. We hadden echt talentvolle mensen in dienst."

Lister Cars zal opnieuw de oude Jaguar raceauto gaan produceren en richt zich op sportauto’s in lage productieaantallen. Lawrence Whittaker, managing director: "We zijn enorm ambitieus en hebben veel hoop en verwachtingen voor de toekomst, nu we het klassieke ‘knobbly’ model weer gaan bouwen. We hebben er vertrouwen in dat Lister een nieuwe kracht zal worden en zal worden erkend als een topper in de productie van kleine series sportauto’s."    

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Oud-medewerkers keren terug naar Lister Cars - Automobielmanagement.nl

Oud-medewerkers keren terug naar Lister Cars

Bij Lister Cars, dat in september aankondigde de productie te hervatten, zijn een flink aantal oud-medewerkers teruggekeerd.

Bij een presentatie in Cambridge was oprichter Brian Lister aanwezig, in gezelschap van een groot deel van zijn oorspronkelijke team én het nieuwe MT: Lawrence en Andrew Whittaker. "Het is werkelijk fantastisch", aldus Lister, "dat we veel mensen uit het oorspronkelijke team hebben kunnen verenigen. We hadden echt talentvolle mensen in dienst."

Lister Cars zal opnieuw de oude Jaguar raceauto gaan produceren en richt zich op sportauto’s in lage productieaantallen. Lawrence Whittaker, managing director: "We zijn enorm ambitieus en hebben veel hoop en verwachtingen voor de toekomst, nu we het klassieke ‘knobbly’ model weer gaan bouwen. We hebben er vertrouwen in dat Lister een nieuwe kracht zal worden en zal worden erkend als een topper in de productie van kleine series sportauto’s."    

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding