BCA Autoveiling verwacht serieuze groei in 2014

BCA Autoveiling verwacht in 2014 een ‘serieuze groei’ in het aantal te veilen auto’s ten opzichte van de ruim negentien duizend exemplaren dit jaar.

Die stijging zal voor een belangrijk deel gestimuleerd worden door een nieuw segment: consumer-to-business. "Sinds september verkopen wij auto’s voor particulieren aan garages en handelaren. Door de crisis en een andere attitude ten opzichte van de auto blijkt dit een serieuze groeimarkt", aldus directeur Iede Aukema.

Op het kruispunt van de A1 en de A30 bij Barneveld neemt BCA Autoveiling komend jaar een nieuw, 66 duizend vierkante meter groot veilingcomplex inclusief eigen testbaan in gebruik. Daarmee neemt de veiling een voorschot op toekomstige groei. "We gaan naar een markt toe waarbij je niet meer kan spreken van im- en export. De Nederlandse markt bestaat straks niet meer, in de plaats komt een Europese markt."

Meer hierover in de Oliebollen-special van AM, die 20 december verschijnt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

BCA Autoveiling verwacht serieuze groei in 2014 - Automobielmanagement.nl

BCA Autoveiling verwacht serieuze groei in 2014

BCA Autoveiling verwacht in 2014 een ‘serieuze groei’ in het aantal te veilen auto’s ten opzichte van de ruim negentien duizend exemplaren dit jaar.

Die stijging zal voor een belangrijk deel gestimuleerd worden door een nieuw segment: consumer-to-business. "Sinds september verkopen wij auto’s voor particulieren aan garages en handelaren. Door de crisis en een andere attitude ten opzichte van de auto blijkt dit een serieuze groeimarkt", aldus directeur Iede Aukema.

Op het kruispunt van de A1 en de A30 bij Barneveld neemt BCA Autoveiling komend jaar een nieuw, 66 duizend vierkante meter groot veilingcomplex inclusief eigen testbaan in gebruik. Daarmee neemt de veiling een voorschot op toekomstige groei. "We gaan naar een markt toe waarbij je niet meer kan spreken van im- en export. De Nederlandse markt bestaat straks niet meer, in de plaats komt een Europese markt."

Meer hierover in de Oliebollen-special van AM, die 20 december verschijnt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding