Marketingdirecteur Bas Roelofs kondigt dat aan in een gesprek met Automobiel Management. Ook vertelt hij dat Thule begin volgend jaar een expert-training gata geven die specifiek is gericht op aanmelding van kabelsets. In Nederland zijn inmiddels 67 stations gecertificeerd als ‘Thule Towing Partner’, na hiervoor een trainingen hebben doorlopen.

Met kleine verbeteringen aan haak en kabelset wil de fabrikant zorgen dat de montagetijd tot het absolute minimum wordt gereduceerd. Roelofs: "Als we tijd kunnen besparen voor een garagist bij montage, dan zullen wij dat altijd doen – ook als het product daardoor een fractie duurder wordt. Verderop in de keten wordt dit weer ruim bespaard waardoor de nettokosten na montage lager uitkomen."

Meer hierover in de Oliebollen=special van Automobiel Management, die 20 december verschijnt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding