De mogelijke deal is gestrand op onenigheid omtrent de overnamesom, aldus The Economic Times. In de optiek van Cooper zou Apollo het niet voor elkaar hebben gekregen om de transactie te financieren. Op zijn beurt stelt Apollo het teleurstellend te vinden dat Cooper vroegtijdig onder de deal uit heeft willen komen.

In een verklaring zegt Cooper-CEO en -president Roy Armes dat Cooper zich nu zelfstandig verder moet ontwikkelen. "Het is duidelijk dat Apollo een combinatie van beide bedrijven niet zal voortzetten. Cooper zal zich nu concentreren op een verdere groei van het bedrijf." Daarmee is de kous niet af: het bedrijf heeft bekend gemaakt de Indiase bandenfabrikant te zullen aanklagen voor de geleden schade.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding