Aquarellen van Casander bij The Gallery Brummen

Tot medio 2014 exposeert Giovanni Casander een dertigtal aquarellen in The Gallery in Brummen. Zijn aquarellen hebben de klassieke auto’s als thema.

The Gallery Brummen is ‘een totaalbeleving’ voor autoliefhebbers met drie etages vol klassiekers. Bovendien exposeren er kunstenaars en fotografen hun werk. Deze keer is het Giovanni Casander uit Epse die aquarellen en schilderijen maakt van voornamelijk vooroorlogse auto’s met de mens daaromheen. Tijdens de expositie zijn onder meer aquarellen te zien van Bugatti tijdens de Grand Prix van Frankrijk in 1931, de Davenport GN Spider, een Ferrari 250 SWB, een  Maserati 26M en een werk met de bekende Italiaanse autocoureur Tazio Nuvolari.

Casander: " In de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw werden veel races verreden op openbare straten en zandwegen met kuilen en langs afgronden. Het was een periode waarin de coureurs grote gevaren liepen en bereid waren grote risico te lopen. Een linnen cap, racebril en een paar handschoenen waren de enige bescherming die ze hadden." Er worden wereldwijd maximaal honderd prints van elke aquarel gemaakt.

The Gallery is van maandag tot vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur geopend. De eerste zondag van de maand  is The Gallery open van  11.00 tot 16.00 uur.

www.ClassicCarsArt.com

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Aquarellen van Casander bij The Gallery Brummen - Automobielmanagement.nl

Aquarellen van Casander bij The Gallery Brummen

Tot medio 2014 exposeert Giovanni Casander een dertigtal aquarellen in The Gallery in Brummen. Zijn aquarellen hebben de klassieke auto’s als thema.

The Gallery Brummen is ‘een totaalbeleving’ voor autoliefhebbers met drie etages vol klassiekers. Bovendien exposeren er kunstenaars en fotografen hun werk. Deze keer is het Giovanni Casander uit Epse die aquarellen en schilderijen maakt van voornamelijk vooroorlogse auto’s met de mens daaromheen. Tijdens de expositie zijn onder meer aquarellen te zien van Bugatti tijdens de Grand Prix van Frankrijk in 1931, de Davenport GN Spider, een Ferrari 250 SWB, een  Maserati 26M en een werk met de bekende Italiaanse autocoureur Tazio Nuvolari.

Casander: " In de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw werden veel races verreden op openbare straten en zandwegen met kuilen en langs afgronden. Het was een periode waarin de coureurs grote gevaren liepen en bereid waren grote risico te lopen. Een linnen cap, racebril en een paar handschoenen waren de enige bescherming die ze hadden." Er worden wereldwijd maximaal honderd prints van elke aquarel gemaakt.

The Gallery is van maandag tot vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur geopend. De eerste zondag van de maand  is The Gallery open van  11.00 tot 16.00 uur.

www.ClassicCarsArt.com

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding