Directeur Tata Motors overlijdt na val uit hotelraam

De Britse directeur van Tata Motors, Karl Slym (51), is in Bangkok uit het raam van zijn op de 22e verdieping gelegen kamer in het Shangri-La hotel gevallen en daarbij om het leven gekomen.

De Thaise politie sluit na een eerste onderzoek een misdrijf uit en suggereert dat Slym zelf naar beneden is gesprongen. Volgens een aantal bronnen heeft de politie een brief van drie velletjes van de autobaas aangetroffen.

Slym, sinds 2012 bij Tata Motors en daarvoor werkzaam bij General Motors in China en eerder bij Toyota, was samen met zijn vrouw in Bangkok voor een vergadering met Tata Motors Thailand. Hij gaf bij het Indiase concern leiding aan de auto-activiteiten maar niet aan de Britse dochters Jaguar en Landrover. Zijn taak was vooral het kwakkelende model Nano er weer bovenop te helpen. ‘’Zijn dood vormt een groot verlies voor Tata Motors. Hij was net begonnen om diepgaande veranderingen door te voeren binnen het bedrijf,” aldus een auto-analist in Londen. Het bericht leidde dan ook tot een forse daling van de koers van Tata op de Indiase effectenbeurs.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

“De Thaise politie sluit na een eerste onderzoek een misdrijf uit en suggereert dat Slym zelf naar beneden is gesprongen.”
Het normale dus, uit het raam stappen om te plassen!!…

Geplaatst door: chris Baudewyns op
Directeur Tata Motors overlijdt na val uit hotelraam - Automobielmanagement.nl

Directeur Tata Motors overlijdt na val uit hotelraam

De Britse directeur van Tata Motors, Karl Slym (51), is in Bangkok uit het raam van zijn op de 22e verdieping gelegen kamer in het Shangri-La hotel gevallen en daarbij om het leven gekomen.

De Thaise politie sluit na een eerste onderzoek een misdrijf uit en suggereert dat Slym zelf naar beneden is gesprongen. Volgens een aantal bronnen heeft de politie een brief van drie velletjes van de autobaas aangetroffen.

Slym, sinds 2012 bij Tata Motors en daarvoor werkzaam bij General Motors in China en eerder bij Toyota, was samen met zijn vrouw in Bangkok voor een vergadering met Tata Motors Thailand. Hij gaf bij het Indiase concern leiding aan de auto-activiteiten maar niet aan de Britse dochters Jaguar en Landrover. Zijn taak was vooral het kwakkelende model Nano er weer bovenop te helpen. ‘’Zijn dood vormt een groot verlies voor Tata Motors. Hij was net begonnen om diepgaande veranderingen door te voeren binnen het bedrijf,” aldus een auto-analist in Londen. Het bericht leidde dan ook tot een forse daling van de koers van Tata op de Indiase effectenbeurs.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

“De Thaise politie sluit na een eerste onderzoek een misdrijf uit en suggereert dat Slym zelf naar beneden is gesprongen.”
Het normale dus, uit het raam stappen om te plassen!!…

Geplaatst door: chris Baudewyns op