Hertz wint de Schiphol consumers innovation award

Autoverhuurder Hertz heeft met zijn Dream Collection de Schiphol Consumers Innovation Award gewonnen.

Daarmee liet de Hertz-vestiging op de luchthaven de twee andere genomineerden achter zich. Het gaat om Schiphol Airport Retail Exquisite en Philips Gift Innovation. De prijs werd bemachtigd omdat Hertz het heeft aangedurfd zeer luxe auto’s aan te bieden en is geslaagd die succesvol te verhuren in deze economisch mindere tijden. De zogenaamde Dream Collection bestaat uit auto’s als de Bentley Continental GT, Jaguar F-Type en Porsche 911, die sinds april vorig jaar te huur zijn tegen tarieven van driehonderd tot ruim zevenhonderd euro per dag. Deze droomcollectie is mede met importeur Pon tot stand gekomen. De auto’s worden door Hertz ingezet door middel van een terugkoopgarantie. Hertz huurt de auto’s feitelijk van Pon, waarbij een flexibele ‘huurtijd’  van geldt van zes tot twaalf maanden. (HHemmes)

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hertz wint de Schiphol consumers innovation award - Automobielmanagement.nl

Hertz wint de Schiphol consumers innovation award

Autoverhuurder Hertz heeft met zijn Dream Collection de Schiphol Consumers Innovation Award gewonnen.

Daarmee liet de Hertz-vestiging op de luchthaven de twee andere genomineerden achter zich. Het gaat om Schiphol Airport Retail Exquisite en Philips Gift Innovation. De prijs werd bemachtigd omdat Hertz het heeft aangedurfd zeer luxe auto’s aan te bieden en is geslaagd die succesvol te verhuren in deze economisch mindere tijden. De zogenaamde Dream Collection bestaat uit auto’s als de Bentley Continental GT, Jaguar F-Type en Porsche 911, die sinds april vorig jaar te huur zijn tegen tarieven van driehonderd tot ruim zevenhonderd euro per dag. Deze droomcollectie is mede met importeur Pon tot stand gekomen. De auto’s worden door Hertz ingezet door middel van een terugkoopgarantie. Hertz huurt de auto’s feitelijk van Pon, waarbij een flexibele ‘huurtijd’  van geldt van zes tot twaalf maanden. (HHemmes)

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding