De dienst maakt het mogelijk om op afstand het niveau te monitoren en eventueel de voorraad smeermiddelen en koelvloeistoffen tijdig aan te vullen. Zodra het minimale niveau wordt bereikt, ontvangt Eurol een elektronisch signaal, waarna de bulkauto bij de garagist of werkplaats langskomt. Naast gemak en zekerheid geeft de bulkservice volgens Eurol de garagist of werkplaats ook beter inzicht in verbruik, leveringen en kosten.

De bulkauto bevat verschillende soorten motor-, hydraulische-, transmissieoliën en koelvloeistoffen. Het met acht compartimenten en diverse pompen ingerichte systeem voorkomt vermenging van vloeistoffen. Speciaal voor hydraulische oliën is de bulkauto voorzien van een filtersysteem om olie volgens ISO 4406 en NAS 1638 classificatie te kunnen leveren. De bulkservice in ook leasevorm beschikbaar, zodat de afnemer geen hoge aankoopkosten heeft of voorraden hoeft voor te financieren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding