Binnen een halfuur is je apparaat snel en veilig opgeladen. Het snellaadstation bestaat uit tien kluisjes met een sleutel. Het apparaat meet welke capaciteit nodig is en laadt de accu van het toestel in zo kort mogelijke tijd maximaal op. Dankzij intelligente USB-technologie kan het station veel sneller laden dan een gewone oplader: een half uur. Het snellaadstation is een nieuw product van Essent.

Volgens directeur Boelo Tigchelaar van de Tigchelaar Groep is de noviteit een uitkomst voor wie de showroom bezoekt of een proefrit maakt. Ook voor de eigen medewerkers is het een uitkomst. Het Tilburgse familiebedrijf is een van de eerste locaties in Nederland met een snellaadstation en de eerste in Noord-Brabant.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding