Bijna vierhonderd exposanten, seminars en honderdvijftig demonstraties op de stands moeten zorgen voor een bezoek met meerwaarde. Alle segmenten van automotive aftersales zijn vertegenwoordigd. AutoTechnica vindt gelijktijdig met de beurs Service Station & Car Wash plaats.

Co-organisator Federauto biedt bezoekers via speeddates informatie en advies te bieden bij vragen over homologatie, milieu, BTW-aspecten, juridische vraagstukken, vragen over technische keuring en Car-Pass. Verder start de organisatie op de beursvloer met ‘Federauto Job Actie’, om bedrijven te helpen bij hun zoektocht naar talent en vacatures onder de aandacht te brengen.

Car-Pass reikt op zondag 30 maart de titel Car-Pass Trusted  Provider 2014 uit. Car-Pass is de Belgische tegenhanger van de NAP.  Verder zijn er in hal 6 dagelijks gratis seminars.

De beurs is zondag 30 maart geopend van 9.00 tot 18.00 uur; op de weekdagen 31 maart, 1 en 2 april van 13.00 tot 21.00 uur. Bezoekers hebben toegang na registratie via www.autotechnica.be.