Auto Review haalt Classic Cars naar Nederland

Uitgeverij F&L Publishing Group introduceert het magazine Classic Cars op de Nederlandse markt.

Het tweemaandelijkse tijdschrift over klassieke auto’s en youngtimers wordt gemaakt door de redactie van Auto Review. Dat gebeurt in samenwerking met de Duitse en Engelse redacteuren en fotografen van Classic Cars. De eerste Nederlandse uitgave ligt vandaag in de winkel. Elke editie bevat een rubriek waar autoclubs zichzelf en hun activiteiten kosteloos kunnen presenteren. Hoofdredacteur Arjan Kropman: "Met het eerste nummer maken we gelijk duidelijk dat we breed inzetten. De samenwerking met Marktplaats.nl zorgt dat de dromen van onze lezers realiteit kunnen worden."

 

Auto Review haalt Classic Cars naar Nederland - Automobielmanagement.nl

Auto Review haalt Classic Cars naar Nederland

Uitgeverij F&L Publishing Group introduceert het magazine Classic Cars op de Nederlandse markt.

Het tweemaandelijkse tijdschrift over klassieke auto’s en youngtimers wordt gemaakt door de redactie van Auto Review. Dat gebeurt in samenwerking met de Duitse en Engelse redacteuren en fotografen van Classic Cars. De eerste Nederlandse uitgave ligt vandaag in de winkel. Elke editie bevat een rubriek waar autoclubs zichzelf en hun activiteiten kosteloos kunnen presenteren. Hoofdredacteur Arjan Kropman: "Met het eerste nummer maken we gelijk duidelijk dat we breed inzetten. De samenwerking met Marktplaats.nl zorgt dat de dromen van onze lezers realiteit kunnen worden."