Startsein hoofdkantoor/kenniscentrum Inalfa Venray

Tijdens de Nederlands-Chinese Handelsmissie (Netherlands-China Trade and Economic Forum) in Noordwijk aan Zee is maandag een intentieverklaring getekend voor het nieuw te bouwen hoofdkantoor van Inalfa in Venray.

De handtekeningen werden gezet door burgemeester Hans Gilissen van Venray en president Li Xuejun van het Chinese BHAP.  De intentieverklaring is het officiële startsein om aan de A73 een nieuw hoofdkantoor en kenniscentrum van Inalfa te bouwen.

De ceremoniële ondertekening vond plaats tijdens onder het toeziend oog van de ministers Ploumen en Gao Hucheng. Op maandag vond de CEO Round Table plaats. Vijftien Nederlandse CEO’s  die zich al veelvuldig op de Chinese markt begeven gingen toen in gesprek net vijftien Chinese CEO’s om de handelsbetrekkingen tussen beide landen te bevorderen.

Inalfa behoort tot de grootste leveranciers in de wereld van daksystemen voor voertuigen. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt zonnedaken en open-dak-systemen voor autofabrikanten als BMW Groep, Daimler, Chrysler Groep, Ford Motor Company, General Motors, Volkswagen, Audi, Volvo, Citroën, Chery, Geely, Hyundai Kia, Land Rover, Rolls Royce, Renault en Nissan. BHAP (Beijing Hainachuan Automotive Parts) is sinds 2011 de enige aandeelhouder van Inalfa Roof Systems Group. Inalfa zal de komende jaren vooral in China enorm groeien.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Startsein hoofdkantoor/kenniscentrum Inalfa Venray - Automobielmanagement.nl

Startsein hoofdkantoor/kenniscentrum Inalfa Venray

Tijdens de Nederlands-Chinese Handelsmissie (Netherlands-China Trade and Economic Forum) in Noordwijk aan Zee is maandag een intentieverklaring getekend voor het nieuw te bouwen hoofdkantoor van Inalfa in Venray.

De handtekeningen werden gezet door burgemeester Hans Gilissen van Venray en president Li Xuejun van het Chinese BHAP.  De intentieverklaring is het officiële startsein om aan de A73 een nieuw hoofdkantoor en kenniscentrum van Inalfa te bouwen.

De ceremoniële ondertekening vond plaats tijdens onder het toeziend oog van de ministers Ploumen en Gao Hucheng. Op maandag vond de CEO Round Table plaats. Vijftien Nederlandse CEO’s  die zich al veelvuldig op de Chinese markt begeven gingen toen in gesprek net vijftien Chinese CEO’s om de handelsbetrekkingen tussen beide landen te bevorderen.

Inalfa behoort tot de grootste leveranciers in de wereld van daksystemen voor voertuigen. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt zonnedaken en open-dak-systemen voor autofabrikanten als BMW Groep, Daimler, Chrysler Groep, Ford Motor Company, General Motors, Volkswagen, Audi, Volvo, Citroën, Chery, Geely, Hyundai Kia, Land Rover, Rolls Royce, Renault en Nissan. BHAP (Beijing Hainachuan Automotive Parts) is sinds 2011 de enige aandeelhouder van Inalfa Roof Systems Group. Inalfa zal de komende jaren vooral in China enorm groeien.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding