Van den Ban op mega LED-scherm CS Rotterdam (filmpje)

In de nieuwe stationshal van Rotterdam Centraal is t/m 20 juni dagelijks de logistiek bij Van den Ban Autobanden te zien.

De drie minuten durende impressie toont passanten eveneens het private label bandenmerk Novex. Een en ander speelt zich af op een veertig meter breed indoor LED-scherm, in zijn soort het grootste van Europa.

Het scherm is eigendom van het Havenbedrijf in Rotterdam, dat bezoekers door middel van bewegend beeld wil laten kennismaken met de verschillende facetten van de Rotterdamse haven. In zijn rol van internationale bandendistributeur is Van den Ban daar dagelijks actief. Het bedrijf transporteert jaarlijks (inter)nationaal miljoenen banden. ‘Starring Van den Ban’ is elke dag te zien van 18:00 tot 01:00 uur.

 

Van den Ban op mega LED-scherm CS Rotterdam (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Van den Ban op mega LED-scherm CS Rotterdam (filmpje)

In de nieuwe stationshal van Rotterdam Centraal is t/m 20 juni dagelijks de logistiek bij Van den Ban Autobanden te zien.

De drie minuten durende impressie toont passanten eveneens het private label bandenmerk Novex. Een en ander speelt zich af op een veertig meter breed indoor LED-scherm, in zijn soort het grootste van Europa.

Het scherm is eigendom van het Havenbedrijf in Rotterdam, dat bezoekers door middel van bewegend beeld wil laten kennismaken met de verschillende facetten van de Rotterdamse haven. In zijn rol van internationale bandendistributeur is Van den Ban daar dagelijks actief. Het bedrijf transporteert jaarlijks (inter)nationaal miljoenen banden. ‘Starring Van den Ban’ is elke dag te zien van 18:00 tot 01:00 uur.