De Nederlandse importeur, de Renault-dealers, de Vereniging INDI en inMotiv (uitvoerende partij) zijn dit overeengekomen.

INDI is een initiatief van RAI vereniging afdeling Auto’s en Bovag Autodealers om  databases binnen het merkkanaal onderling te kunnen delen, completeren en schoonmaken. Inmiddels zijn in Nederland meer dan achthonderd dealervestigingen aangesloten. "Klantendatabases optimaal houden is in deze tijden cruciaal en gaat ons nog verder de (digitale) toekomst in brengen", stelt Paul van Dam, CRM Marketing Manager bij Renault Nederland. Hij spreekt van "een grote stap voorwaarts in het benutten van de commerciële potentie die zit in database- en CRM-marketing." Inmiddels is bij het Franse merk de uitrol  gestart.

De Renault-dealers werken voornamelijk met het DMS-pakket van ADP. INDI heeft een actieve koppeling met dit pakket en overigens ook met 90% van de andere meest gebruikte DMS-systemen in de Nederlandse markt.