Met ingang van 1 mei jl. maakt Nederland deel uit van Maserati North Europe, dat onder leiding staat van Peter Denton. Hij is tevens verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten in het Verenigd Koninkrijk en de Scandinavische landen.

In Nederland is Stuart Palombo de Regional Sales Manager. In onze markt stegen de verkopen in het eerste kwartaal met 1.375 procent. In april zette die trend zich voort (900 procent meer dan in april 2013). "De lancering van de nieuwe Quattroporte en Ghibli heeft voor een enorme ‘boost’ in de verkopen gezorgd." Ongewijzigd blijven de adressen voor Sales & Aftersales (Driessen Eindhoven, Louwman Exclusive Cars Utrecht en Munsterhuis Sportscars, Hengelo) en voor Aftersales (Franco Auto Kwintsheul en Kroymans Hilversum).

België en Luxemburg vallen voortaan onder Maserati West Europe, waar Guido Giovannelli de scepter zwaait.