Fledderus geeft update vrijgave technische info

Op het AM-congres Driving Business After Market (3 juli) geeft Theo Fledderus, voorzitter Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, een update van de pogingen om via ‘Brussel’ technische voertuiginformatie breed beschikbaar te krijgen.

Alle wetgeving ten spijt is technische voertuiginformatie nog steeds slecht toegankelijk voor autobedrijven buiten de kolom fabrikant-importeur-dealer. Dat bleek eind 2013 uit onderzoek door Bovag, onder toezicht van de Europese koepelorganisatie Cecra, Op het AM-congres geeft Fledderus inzicht in de – volgens hem – goede vorderingen die achter de schermen worden geboekt. Hij zegt optimistisch te zijn dat dit dossier binnen afzienbare termijn de afsluiting krijgt waarvoor het onafhankelijke kanaal al jaren ijvert.

Het congres Driving Business After Market vindt plaats in de accommodatie Mereveld (Utrecht), staat onder regie van oud-Autovak-secretaris Eric Rommerts en draagt de titel "Kennis = Rendement’. Bijdragen staan op het programma van onder anderen hoogleraar Maarten Steinbuch (Wie bezit straks de voertuigdata? De fabrikant, de dealer of de eigenaar van de auto?), Mathijs van Leeuwen (Aftersales van de Tesla Model S: net zo spannend als deze elektrische sportwagen zelf?) en de Lammers Support Group (Hoe de werkplaats een goede gastheer voor de klant kan zijn). 

Een prominente plek is ingeruimd voor het VWE/AM Nationaal Occasion Onderzoek 2014. Peter Odding, Senior Business Consultant VWE, presenteert de belangrijkste ontwikkelingen op de markt voor tweedehands auto’s. Deelnemers krijgen de volledige uitgave na afloop mee. Verder schetst Michiel Aker namens Marktplaats Auto’s de belangrijkste consumententrends bij ’s lands grootste occasionportal.

Het congres Kennis = Rendement: is afgestemd op autobedrijven, opleiders, leveranciers, onderdelenimporteurs en -leveranciers, franchise- en brancheorganisaties, leasemaatschappijen, fleetowners en occasionhandelaren.

Klik voor meer informatie en aanmelden.

 

Fledderus geeft update vrijgave technische info - Automobielmanagement.nl

Fledderus geeft update vrijgave technische info

Op het AM-congres Driving Business After Market (3 juli) geeft Theo Fledderus, voorzitter Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, een update van de pogingen om via ‘Brussel’ technische voertuiginformatie breed beschikbaar te krijgen.

Alle wetgeving ten spijt is technische voertuiginformatie nog steeds slecht toegankelijk voor autobedrijven buiten de kolom fabrikant-importeur-dealer. Dat bleek eind 2013 uit onderzoek door Bovag, onder toezicht van de Europese koepelorganisatie Cecra, Op het AM-congres geeft Fledderus inzicht in de – volgens hem – goede vorderingen die achter de schermen worden geboekt. Hij zegt optimistisch te zijn dat dit dossier binnen afzienbare termijn de afsluiting krijgt waarvoor het onafhankelijke kanaal al jaren ijvert.

Het congres Driving Business After Market vindt plaats in de accommodatie Mereveld (Utrecht), staat onder regie van oud-Autovak-secretaris Eric Rommerts en draagt de titel "Kennis = Rendement’. Bijdragen staan op het programma van onder anderen hoogleraar Maarten Steinbuch (Wie bezit straks de voertuigdata? De fabrikant, de dealer of de eigenaar van de auto?), Mathijs van Leeuwen (Aftersales van de Tesla Model S: net zo spannend als deze elektrische sportwagen zelf?) en de Lammers Support Group (Hoe de werkplaats een goede gastheer voor de klant kan zijn). 

Een prominente plek is ingeruimd voor het VWE/AM Nationaal Occasion Onderzoek 2014. Peter Odding, Senior Business Consultant VWE, presenteert de belangrijkste ontwikkelingen op de markt voor tweedehands auto’s. Deelnemers krijgen de volledige uitgave na afloop mee. Verder schetst Michiel Aker namens Marktplaats Auto’s de belangrijkste consumententrends bij ’s lands grootste occasionportal.

Het congres Kennis = Rendement: is afgestemd op autobedrijven, opleiders, leveranciers, onderdelenimporteurs en -leveranciers, franchise- en brancheorganisaties, leasemaatschappijen, fleetowners en occasionhandelaren.

Klik voor meer informatie en aanmelden.