De overname betekent een uitbreiding van het netwerk op de Duitse markt. Alle honderd personeelsleden en het volledige wagenpark van zo’n 90 voertuigen van Möhlmann Automobil-Logistik worden overgenomen. De vloot van Koopman Logistics Group groeit door de overname naar 490 voertuigen, het personeelsbestand naar ruim negenhonderd werknemers. De gezamenlijke jaaromzet bedraagt ongeveer 130 miljoen euro.

Koopman Logistics Group biedt integrale logistieke dienstverlening aan autofabrikanten, importeurs en beheerders van grote wagenparken, zoals leasemaatschappijen en verhuurbedrijven. Naast de activiteiten in de automotive-branche, is Koopman Logistics Group een grote logistiek dienstverlener op het gebied van general cargo, fijnmazige distributie en warehousing. Koopman Logistics Group heeft vestigingen in Nederland, België en Duitsland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding